Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2010 14:19 - Шестата раса е сред нас
Автор: afroditaa Категория: Други   
Прочетен: 3786 Коментари: 6 Гласове:
19



        За първи път Нанси Ан Тап , заговаря за"шестата раса  " и " децата индиго " в книгата си " Да разбереш любовта, чрез цветовете ", където описва своят опит и излага на показ своето виждане за човешката аура, оцветена с виолетово излъчване, като се опитва да наблюдава продължително време такива деца.  Дълго време прави наблюдения, проучва техните способности и се опитва да разсъждава в книгата си, като обеснява феноменалните способности, които притежават.  След задълбочени анализи доказва наблюденията си с теорията на различните природни закони и реални закономерности. Занимава я теорията на завихрянето на торсионните полета и начина на привличане и излъчване на енергия. И като заговорихме за енергия, то именно тези деца имат енергия в излишък и трудно се застояват на едно място, освен ако не вниманието им не е заето от нещо интересно. И забележете те почти не боледуват, винаги им е по-топло, притежават по - висока телесна температура от тази на останалите, не се нуждаят от много храна, не приемат много течности. Те са буйни, неспокойни, свръхвъзбудими, прекалено емоционални. Много са особеностите на новите деца, които ги отличават от останалите, но тук споменавам само някои от техните черти - те са особено нтелигентни и много съобразителни и находчиви с отговорите си, изненадват с мъдрост, заучават всичко  много по - бързо, живеят по - самостоятелно , знаят какво искат, какво могат  и към какво се стремят. Тяхната мисъл е по-ясна, по-всеобхватна и по-бърза, тя надскача всички ограниченията на логиката.
    Индиговите деца лесно могат да се идентифицират по тяхната чувствителност, духовност, емоционална интелигентност и всестранност в интересите. Като деца, те много приличат на останалите деца и често не можем да повярваме в розличието им. Особеното във външността им, че  са физически красиви, с проницателни зелени очи. По - емоционални и по-общителни  са от останалите деца и имат силна воля и силно развито чувство за собствена стойност.
Те знаят кои са и защо са тук и, че са специални. Те са с по - развита дясна ориентация на мозъка и са привлечени към занимания от областта на музиката, изкуството, литературата. Важна черта на Индиговите, най-често е гневът.                 Забележете, на тях не може да им се заповядва, не може да им се дават съвети, не приемат чужди мнения.  Това са поколенията след 1976 година и се раждат с готовността да прекрачат през вратата на духовния свят. В тях е силно изразено липсата на страх от непознатото и невидимото, вслушват се във вътрешния си глас и имат много силно развита интуиция. Виждането им надхвърля физически нормалното, възприятията им са много силно развити, виждат различно от останалите и нищо не им убягва.Имат по-развито обоняние и по-развит слух, Умеят да установяват идеална хармония между материалното и духовното. Това са децата на бъдещето. Притежават дарбата да установяват сами истината за себе си и да казват правилното нещо в най-подходящия момент. Имат способността да виждат и усещат минали и бъдещи събития и да реагират адекватно на промените и идващите опасности, както и способността за дистанциране и наблюдаване на събития от позиция позволяваща по-широк поглед върху нещата. Не се страхуват за себе си, имат по-развито чувство за самосъхранение и самообладание. Що се отнася до концентрацията им свръхсетивността им във възприятията, тяхната визия е вследствие на разширеното им съзнание и по-висок разум. Всички тези техни качества говорят за появата на съвършенно нов човек, това са децата на бъдещето, които попадат в момента в една негостоприемна среда, абсолютно неготова и неподготвена да ги приеме. Тази среда е неестествена за тях, защото е белязана със знака на тоталното невежество и ограничена човешка познаваемост, както и умствена заблуда.




Гласувай:
19



1. minchomin - Като допълнение на информацията в ...
10.03.2010 20:33
Като допълнение на информацията в поста добави и тази от http://minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/03/07/decata-indigo.506230
цитирай
2. kleopatrasv - Наистина интересни факти поднасяш, заинтригува ме статията ти.
10.03.2010 20:44
Прочете ли отгоре мотото на блога ?
цитирай
3. petra111222 - :)
22.04.2010 14:04
да, слава богу, тук са!
познавам едно такова дете ... за съжаление само едно ... контактът с тях е единствено - любов!
цитирай
4. koki4e - Индиговите деца
05.05.2010 08:09
Получават това определение,тъй като цветът на индигото е преобладаващ в тяхната аура.А това е така,защото са облъчвани още в утробата,майките им са прекарвали много време пред телев. и комп. екрани,децата често са преглеждани и скинирани ,снимани чрез новата медицинска техника.Наситеният син цвят е резултат от облъчването и с възрастта се променя.
цитирай
5. afroditaa - да, слава богу, тук са! познавам ...
05.06.2010 16:54
petra111222 написа:
да, слава богу, тук са!
познавам едно такова дете ... за съжаление само едно ... контактът с тях е единствено - любов!

Забелязват се, наблюдавайте ги! Поздрави, аз стоя почти в другия си блог и не бях влизала скоро тук.Благодаря за прочита!
цитирай
6. afroditaa - Получават това определение, тъй ...
05.06.2010 16:59
koki4e написа:
Получават това определение,тъй като цветът на индигото е преобладаващ в тяхната аура.А това е така,защото са облъчвани още в утробата,майките им са прекарвали много време пред телев. и комп. екрани,децата често са преглеждани и скинирани ,снимани чрез новата медицинска техника.Наситеният син цвят е резултат от облъчването и с възрастта се променя.


Това е нечия теория, а тук изобщо не става дума за цвят, напротив говорим за интелекта им, който е заложен по рождение. Те винаги ще са пред другите във всяка една сфера и винаги ще мислят различно.
Поздрави и на теб и прочети по вече неща за тях.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: afroditaa
Категория: Изкуство
Прочетен: 47592
Постинги: 2
Коментари: 9
Гласове: 2884
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031